Agurkai marinuoti su raudonaisiais serbentais

Agurkai marinuoti su raudonaisiais serbentais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Agurkai, 1.5 kilogramo
  • Serbentai, raudoni, 2 stiklinės
  • Česnakai, 4 vienetai
  • Gvazdikėliai, 4 vienetai
  • Laurų lapai, lapai, 4 vienetai
  • Druska, 60 gramų
  • Vanduo, 1.5 litro
  • Krapai
Gaminimo instrukcija:

Vidutinio dydžio agurkus nuplaukite. Į gerai išplauto ir iškaitinto stikainio dugną dėkite prieskoninių žalumynų , berkite pipirų , gvazdikėlių, lauro lapelių. I agurkų tarpus berkite nuplautus ir nuo šakelių nuvalytus serbentus, berkite po saujelę. Tada užvirinkite vandenį, suberkite druską, kiek pavirkite, atvėsinkite ir marinatu užpilkite agurkus. Pripildytus stiklainius pridenkite steriliai nuvalytais dangteliais ir pasterizuokite verdančiame vandenyje 1 litro stikainius- 15 min., 2 litrų - 20 min. Stiklainius užsukite.

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: Janina
» Rašyti komentarą