Aguonų vyniotinukai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Abrikosai, džiovinti, 50 gramų
- Aguonos, 150 gramų
- Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
- Margarinas, 125 gramai
- Medus, skystas, 50 gramų
- Kiaušiniai, trynys, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 275 gramai
- Razinos, 50 gramų
- Romas, arba konjakas, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Abrikosus supjaustykite, sumaišykite su razinomis, apšlakstykite romu ir palikite 1 val. pastovėti.
Į aguonas suberkite cukrų ir užplikykite nedideliu kiekiu vandens.
Po to aguonas sumaišykite su vaisiais.
Iš miltų, margarino, kiaušinio bei medaus suminkykite tešlą, ją padalinkite į dvi dalis ir palaikykite 2 val. šaldytuve.
Tešlą iškočiokite, aptepkite įdaru ir suvyniokite.
Vyniotinį supjaustykite nedideliais gabaliukais ir sudėkite į sviestiniu popieriumi išklotą skardą.
Kepkite 190 laipsnių temperatūros orkaitėje 25-30 min.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-01-12 18:13
atrodo skaniai
savaitgali pabandysiu

2009-10-14 18:53

2011-01-30 11:46