Aguonų vyniotinukai

Aguonų vyniotinukai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Abrikosai, džiovinti, 50 gramų
  • Aguonos, 150 gramų
  • Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
  • Margarinas, 125 gramai
  • Medus, skystas, 50 gramų
  • Kiaušiniai, trynys, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 275 gramai
  • Razinos, 50 gramų
  • Romas, arba konjakas, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:

Abrikosus supjaustykite, sumaišykite su razinomis, apšlakstykite romu ir palikite 1 val. pastovėti.
Į aguonas suberkite cukrų ir užplikykite nedideliu kiekiu vandens.
Po to aguonas sumaišykite su vaisiais.
Iš miltų, margarino, kiaušinio bei medaus suminkykite tešlą, ją padalinkite į dvi dalis ir palaikykite 2 val. šaldytuve.
Tešlą iškočiokite, aptepkite įdaru ir suvyniokite.
Vyniotinį supjaustykite nedideliais gabaliukais ir sudėkite į sviestiniu popieriumi išklotą skardą.
Kepkite 190 laipsnių temperatūros orkaitėje 25-30 min.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Zita
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Renata
2011-01-30 11:46
nu pameginsiu ir as issikepti
ruta
2011-01-12 18:13
atrodo skaniai savaitgali pabandysiu
Liza
2009-10-14 18:53
nieko nesigavo