Aguonų sausainėliai

Aguonų sausainėliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Aguonos, 3 valgomieji šaukštai
  • Cukrus, 315 gramų
  • Vanilė, ekstraktas, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 345 gramai
  • Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Sviestas, 226 gramai
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Citrinos žievelė, sutarkuota, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:

Išmaišykite kiaušinį, sviestą, cukrų ir citrinos sultis.
Po to įmaišykite vanilę, druską, citrinos žievelę, kepimo miltelius, miltus ir aguonas.
Rankomis išminkytą tešlą padalinkite į vienodo dydžio rutuliukus. Kiekvieną tešlos rutuliuką paplokite tarp delnų ir sudėkite į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą.
Kepkite 15 minučių 180° C laipsnių orkaitėje.

Receptą atsiuntė: Simona
» Rašyti komentarą