Aguonų pyragas su kremu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Aguonos, 1 stiklinė
- Cukrus, 1 stiklinė
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
- Pienas, 2 stiklinės
- Soda, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Sviestas, 300 gramų
- Grietinė, 1 stiklinė
- Kondensuotas pienas, su cukrumi, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Aguonas išvirti piene, perkošti ir sumalti su mėsmale.
Į aguonas sudėti cukrų, išplaktus kiaušinius, grietinę, sodą, nugesintą actu, miltus. Išmaišyti.
Tešlą sukrėsti į sviestu išteptą ir miltais pabarstytą kepimo formą ir kepti 190 laipsnių orkaitėje 30-40 min.
Sutirštintą kondensuotą pieną išsukti su sviestu.
Atvėsusį pyragą perpjauti per pusę ir pertepti kremu.
Pyrago viršų papuošti savo nuožiūra arba palikti nepuoštą.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-07-20 17:34
cia pyrago aguonu selsmas plagiatas.netikslus receptas..gaila kad tokius talpina i int. 

2011-07-20 15:49
Labai skaniai atrodo
Tik nesuprantu, rasoma perpjauti ir pertepti. O nuotraukoj pjuvio tikrai nematau
Bet butinai reiks isbandyt, nes labai


Bet butinai reiks isbandyt, nes labai

2011-06-03 18:52
Šis receptas atrodo skaniai bet aš nežinau ka reiškia 1 vienetas.
rosiuosi kepti per tėčio diena jei nesigaus niekada nekepsiu šito pirago.
rosiuosi kepti per tėčio diena jei nesigaus niekada nekepsiu šito pirago.

2011-04-23 12:46
As nezinau, kaip reikia suprasti ta vieneta, bet dar neragavau
D




2014-03-16 11:04