Aguonų kremas

Aguonų kremas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Aguonos, 6 gramai
  • Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
  • Kiaušiniai, trynys, 0.25 vieneto
  • Pienas, virintas, 1 valgomasis šaukštas
  • Vanduo, virintas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Grietinėlė, 30%, 40 gramų
  • Želatina, 1 arbatinis šaukštelis
  • Vanilinas
Gaminimo instrukcija:

Ingredientų skaičius pateiktas vienai porcijai.

Aguonos isbrinkinamos. Kiausiniu tryniai istrinami su 2/3 cukraus, uzplikomi karsto vandenio ir pieno misiuniu. Tada kaitinmai karsto vandens voneleje kol truputi sutirsteja. I plakini dedama isbrinkintos zelatinos ir dar pakaitinama. Plakinys atvesinamas, pridedama aguonu, vanilino. Suplakama grietinele su likusiu cukrumi ir sumaisoma su kiausiniu plakiniu. Viskas ispilstoma i formeles ir sustingdoma.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Laura
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Ieva
2017-07-19 16:17
Recepte kalbama apie ketvirtadalį trynio? (0,25 vieneto??)
as tai
2013-12-14 21:15
sita krema deciau i zelatinini tortuka,ne lygia,o sumaigant ir uzpilt sviesi sluoksniu6D8