Aguonų ir grietinėlės pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Aguonos, aguonų užpilui, 100 gramų
- Cukrus, aguonų užpilui, 50 gramų
- Cukrus, grietinėlės užpilui, 50 gramų
- Vanilė, ekstraktas, grietinėlės užpilui, 4 lašai
- Kvietiniai miltai, grietinėlės užpilui, 40 gramų
- Kvietiniai miltai, tešlai, 200 gramų
- Pienas, aguonų užpilui, 125 gramai
- Manų kruopos, aguonų užpilui, 1 valgomasis šaukštas
- Vanduo, šaltas, tešlai, 80 gramų
- Sviestas, tešlai, 100 gramų
- Grietinė, grietinėlės užpilui, 300 gramų
Gaminimo instrukcija:
Į miltus (skirtus tešlai) sutarkuokite sviestą ir supylę šaltą vandenį gerai išminkykite.
Tešlą iškočiokite ir įtieskite į kepimo formą. Tešla turi padengti ir šonus, ir dugną kepimo formos. Geriausiai tinka forma, kurios ir šonai, ir dugnas nusiima.
Kepkite 200 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje 20 minučių.
Aguonas (kartą maltas) sumaišykite su pienu, cukrumi ir manais. Šį užpilą supilkite ant tešlos.
Grietinę išplakite su vanile, cukrumi ir miltais (40g). Grietinėlės užpilą supilkite ant aguonų ir pašaukite į 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitę 30-35 minutėms.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-10-28 20:28
Bet kaip grietine pavirsta grietinele??? 

2013-10-28 20:32