Aguoninis varškės pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Aguonos, 5 valgomieji šaukštai
- Apelsinai, 2 vienetai
- Citrinos, 1 vienetas
- Cukrus, 1.5 stiklinės
- Cukrus, rudasis, 1 valgomasis šaukštas
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Sausainiai, selga, gaidelis, šachmatiniai, 300 gramų
- Varškė, 900 gramų
- Sviestas, tirpintas, 125 gramai
- Vanilinis cukrus, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Labai skanus, gaivus varskes pyragas, kurį paruošti labai paprasta.
Sausainius susmulkiname su virtuvės kombainu ir sumaišome juos su ištirpintu sviestu bei ruduoju cukrumi.
Gauta mase išklojame maždaug 26 cm skersmens kepimo formos dugną bei kraštus.
Kitame inde išplakame kiaušinius su cukrumi, sudedame varškę, 2 apelsinų bei 0,5 citrinos sultis, sutarkuotas apelsinų bei citrinos žieveles, vanilinį cukrų ir aguonas.
Viską išmaišome ir gautą masę supilame į sausainių mase išklotą kepimo formą.
Kepame 160 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 75 minutes.
Kai pyragą ištrauksite jis bus minkštas, todėl reikėtų palaukti kol atvės (atvėsęs sukietės).
Patiekiame ataušusį.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-02-02 19:26
labai labai labai skanus ir gaivus pyragas. kepiau anytos gimtadieniui, tai per kelias min svečiai suvalgė. mmmmmmm 

2012-08-07 07:26
O CIA MILTU NEREIKIA ?
2012-08-07 07:25
O CIA MILTU NEREIKIA DETI?
2012-08-07 07:24
o cia mitu nereikia?????
2017-01-20 15:41