Aguoninis rabarbarų pyragas

Aguoninis rabarbarų pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 300 gramų
  • Aliejus, 175 mililitrai
  • Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Cukrus, 1 stiklinė
  • Vanilinis cukrus, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Grietinė, 250 gramų
  • Rabarbarai, 400 gramų
  • Aguonos, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:

Rabarbarus nulupam, supjaustome.
Kiaušinius išplakam su cukrumi, supilame grietinę, kepimo miltelius, vaniliną, aliejų, miltus. Viską gerai išmaišome. Supilame aguonas, rabarbarus. Supilame į riebalais išteptą formą ir kepame 180 °C temp. 40 - 50 min.

Skanaus :)

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Elina
» Rašyti komentarą