Aguoninis rabarbarų pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 300 gramų
- Aliejus, 175 mililitrai
- Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Cukrus, 1 stiklinė
- Vanilinis cukrus, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Grietinė, 250 gramų
- Rabarbarai, 400 gramų
- Aguonos, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 8
Rabarbarus nulupam, supjaustome.
Kiaušinius išplakam su cukrumi, supilame grietinę, kepimo miltelius, vaniliną, aliejų, miltus. Viską gerai išmaišome. Supilame aguonas, rabarbarus. Supilame į riebalais išteptą formą ir kepame 180 °C temp. 40 - 50 min.
Skanaus :)
» Rašyti komentarą