Aguoninis pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Aguonos, 100 gramų
- Cukrus, 0.5 stiklinės
- Graikiniai riešutai, 100 gramų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Kiaušinių trynius atskirkite nuo baltymų.
Trynius išsukite su cukrumi, o baltymus išplakite su žiupsneliu druskos iki putų.
Į trynių masę įmaišykite aguonas, sumaltus riešutus ir aliejų.
Po to atsargiai įmaišykite išplaktus baltymus.
Sudėkite į kepimo formą ir kepkite apie 40 minučių 180° C laipsnių orkaitėje.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-06-27 12:42
gal galima daryti pyraga be riesutu? 

2013-07-09 20:04