Aguoninis pyragas

Aguoninis pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Aguonos, 100 gramų
  • Cukrus, 0.5 stiklinės
  • Graikiniai riešutai, 100 gramų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Kiaušinių trynius atskirkite nuo baltymų.
Trynius išsukite su cukrumi, o baltymus išplakite su žiupsneliu druskos iki putų.
Į trynių masę įmaišykite aguonas, sumaltus riešutus ir aliejų.
Po to atsargiai įmaišykite išplaktus baltymus.
Sudėkite į kepimo formą ir kepkite apie 40 minučių 180° C laipsnių orkaitėje.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Ineta
» Rašyti komentarą
» Komentarai
piene
2013-07-09 20:04
o kur miltai?ir kada grietine imaisyt?
1982
2013-06-27 12:42
gal galima daryti pyraga be riesutu?