Aguoninis pyragas

Aguoninis pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Aguonos, 3 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
  • Sviestas, 50 gramų
  • Kondensuotas pienas, indeliuose, 1 vienetas
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Išplakti kiaušinį, supilti išlydytą sviestą, kondensuotą pieną ir sumaišyti. Atskirai išmaišyti miltus, kepimo miltelius ir aguonas, o tada suberti į kiaušinio, sviesto ir kondensuoto pieno masę. Gerai išmaišyti, sukrėsti tešlą į pasirinktą kepimo formą ir kepti 180° C laipsnių temperatūroje, kol prie degtuko nebelimpa tešla. Iškepusį pyragą galima skanauti tiesiog tokį arba perpjovus pusiau pertepti grietinės ir cukraus ar kitokiu pertepimu. Skanaus!

Receptą atsiuntė: Agnė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
ramute
2016-09-11 14:05
Bus skanus pyragėlis
ramute
2016-09-11 14:04
Eisiu kepti
Pyragėlio.
rita
2015-11-14 15:10
skanus
Pyrago Masteris
2013-07-20 19:49
CHOP CHOP, einam gamint!