Aguoninis pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Aguonos, 3 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
- Sviestas, 50 gramų
- Kondensuotas pienas, indeliuose, 1 vienetas
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Išplakti kiaušinį, supilti išlydytą sviestą, kondensuotą pieną ir sumaišyti. Atskirai išmaišyti miltus, kepimo miltelius ir aguonas, o tada suberti į kiaušinio, sviesto ir kondensuoto pieno masę. Gerai išmaišyti, sukrėsti tešlą į pasirinktą kepimo formą ir kepti 180° C laipsnių temperatūroje, kol prie degtuko nebelimpa tešla. Iškepusį pyragą galima skanauti tiesiog tokį arba perpjovus pusiau pertepti grietinės ir cukraus ar kitokiu pertepimu. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-09-11 14:04
Eisiu kepti
Pyragėlio.
Pyragėlio.

2015-11-14 15:10
skanus
2013-07-20 19:49
CHOP CHOP, einam gamint! 

2016-09-11 14:05