Aguoninis keksas

Aguoninis keksas
Skanaus:)
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sviestas 82%, 200 gramų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Aguonos, 100 gramų
  • Miltai, 6 valgomieji šaukštai
  • Apelsinų žievelė, 1 valgomasis šaukštas
  • Cukraus pudra, 3 valgomieji šaukštai
  • Medus, 1 valgomasis šaukštas
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Sviestą išsukti su cukraus pudra iki purumo, dedant po vieną kiaušinį.

  2. Aguonas gerai ištrinti su tarkuota apelsino žievele ir medumi.

  3. Abi mases sumaišyti ir sijoti miltus, maišytus su kepimo milteliais, miltų dėti tiek, kad tešla būtų grietinės tirštumo. Dar kartą gerai išmaišyti.

  4. Kepti kekso formoje apie 40 minučių, 170 C laipsnių kaitrumo orkaitėje.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Rima
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Dovas
2017-04-12 21:37
Skanus
Dovas
2017-04-12 21:34
Labai