Aguoninis keksas

Skanaus:)
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Sviestas 82%, 200 gramų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Aguonos, 100 gramų
- Miltai, 6 valgomieji šaukštai
- Apelsinų žievelė, 1 valgomasis šaukštas
- Cukraus pudra, 3 valgomieji šaukštai
- Medus, 1 valgomasis šaukštas
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Sviestą išsukti su cukraus pudra iki purumo, dedant po vieną kiaušinį.
Aguonas gerai ištrinti su tarkuota apelsino žievele ir medumi.
Abi mases sumaišyti ir sijoti miltus, maišytus su kepimo milteliais, miltų dėti tiek, kad tešla būtų grietinės tirštumo. Dar kartą gerai išmaišyti.
Kepti kekso formoje apie 40 minučių, 170 C laipsnių kaitrumo orkaitėje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-04-12 21:34
Labai
2017-04-12 21:37