Aguoninis biskvitas

Aguoninis biskvitas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Aguonos, 150 gramų
  • Cinamonas
  • Cukrus, 230 gramų
  • Krakmolas, 1 valgomasis šaukštas
  • Lazdyno riešutai, 75 gramai
  • Kiaušiniai, 8 vienetai
  • Džiūvėsėliai, 2 valgomieji šaukštai
  • Sviestas, tirpintas, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:

Aguonos nuplikomos verdančiu vandeniu, nusausinamos ir sumalamos 2—3 kartus. Tryniai ištrinami su cukrumi iki purumo, į juos suberiamos aguonos, malti riešutai, prieskoniai ir išmaišoma. Vėliau sudedami išplakti baltymai, pabarstant juos krakmolu, sumaišytu su džiūvėsėliais. Kepama 40—50 min.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Inga
2016-10-16 12:07
Miltų tikrai nereikia, surišimui užtenka kiaušinių ir to trupučio krakmolo bei džiūvėsėlių. Jeigu dėsite miltų, gausis kietesnis, sausesnis, o šitas būna toks drėgnas, puikus Dar galite aptepti viršų keliais šaukštais rududu, sumaišytu su trupučiu sviesto - bus išvis tobula
vika
2015-05-14 20:03
o kada dedamas sviestas?
edita
2011-08-10 19:55
ar tikrai miltu nereikia?
ineta
2011-06-03 10:12
atrodo,tai skaniai,bet nesuprantu kodel nereikia miltu? gal pamirsot darasyti?
saule
2011-02-01 15:27
Labai puiku! arselis: abuciuotas: