Aguoninis biskvitas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Aguonos, 150 gramų
- Cinamonas
- Cukrus, 230 gramų
- Krakmolas, 1 valgomasis šaukštas
- Lazdyno riešutai, 75 gramai
- Kiaušiniai, 8 vienetai
- Džiūvėsėliai, 2 valgomieji šaukštai
- Sviestas, tirpintas, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Aguonos nuplikomos verdančiu vandeniu, nusausinamos ir sumalamos 2—3 kartus. Tryniai ištrinami su cukrumi iki purumo, į juos suberiamos aguonos, malti riešutai, prieskoniai ir išmaišoma. Vėliau sudedami išplakti baltymai, pabarstant juos krakmolu, sumaišytu su džiūvėsėliais. Kepama 40—50 min.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-05-14 20:03
o kada dedamas sviestas?
2011-08-10 19:55
ar tikrai miltu nereikia?
2011-06-03 10:12
atrodo,tai skaniai,bet nesuprantu kodel nereikia miltu? gal pamirsot darasyti?
2011-02-01 15:27
Labai puiku!
arselis:
abuciuotas:









2016-10-16 12:07