Aguoniniai keksiukai su uogiene

Aguoniniai keksiukai su uogiene
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Miltai, 250 gramų
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Grietinė, 200 mililitrų
  • Aguonos, 200 gramų
  • Vyšnių uogienė, 200 gramų
  • Sviestas, lydyto, 100 gramų
  • Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Cukraus pudra, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Miltus persijoti ir sumaišyti su kepimo milteliais, vaniliniu cukrumi ir žiupsneliu druskos.

  2. Kiaušinius sumaišyti su cukrumi ir gerai išplakti. Sudėti lydytą sviestą, grietinę ir išplakti dar kartą. Suberti miltus ir kruopščiai išmaišyti tešlą. Suberti aguonas ir dar kartą išmaišyti.

  3. Viską supilstyti į keksiukų formeles. Geriau naudoti metalines ar silikonines, nes popierinės neišlaiko formos.

  4. Ant viršaus tolygiai paskirstyti uogienę ir kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40 minučių. Patiekti pabarsčius cukraus pudra.

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: Dorianas
» Rašyti komentarą