Agnutes pyragelis

Agnutes pyragelis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukraus pudra
  • Cukrus, 1 stiklinė
  • Kvietiniai miltai, 1.5 stiklinės
  • Kokosas, drožlės, 165 gramai
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Į dubenį įmušti kiaušinius, suberti cukrų ir maišyti, kol cukrus visiškai ištirps.

Tada, po truputį, suberkite miltus ir maišykite, kad neliktų gumulų.

Suberkite kepimo miltelius ir gerai išmaišykite tešlą. Berkite pusę kiekio kokosų drožlių ir vėl išmaišykite.

Tešlą supilti į kepimo skardą, o ant viršaus suberti likusias kokoso drožles.

Pašauti į orkaitę ir kepti, kol pyrago viršus gražiai apskrus.

Skanaus.

Receptą atsiuntė: Agne
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Julija
2014-06-13 13:44
O su cukraus pudra ką daryti? Ir kiek laipsnių karštyje reikia kepti?
Autore
2014-03-08 18:38
Aciu uz toki gera atsiliepima, Leta- nebijok jei neiskilo tai nieko tokio, tirstumas tai mazdaug, kad lengvai varvetu nuo sauksto
leta
2014-03-03 08:58
Kepiau šį pyragą sesei gimtadienio progą širdelės formos. Skanus, vaikai labai valgė. Tik mano tiek neiškilo kaip čia nuotraukoj. Agne, kokio tirštumo tešla turi būti? Gal per kietą padariau.
As
2014-02-20 18:54
O kiek laipsniu kastyje kepti?
Autore
2014-02-15 12:24
oj atsiprasau pamirsau parasyt kiausiniu 4