Agnutes pyragelis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukraus pudra
- Cukrus, 1 stiklinė
- Kvietiniai miltai, 1.5 stiklinės
- Kokosas, drožlės, 165 gramai
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Į dubenį įmušti kiaušinius, suberti cukrų ir maišyti, kol cukrus visiškai ištirps.
Tada, po truputį, suberkite miltus ir maišykite, kad neliktų gumulų.
Suberkite kepimo miltelius ir gerai išmaišykite tešlą. Berkite pusę kiekio kokosų drožlių ir vėl išmaišykite.
Tešlą supilti į kepimo skardą, o ant viršaus suberti likusias kokoso drožles.
Pašauti į orkaitę ir kepti, kol pyrago viršus gražiai apskrus.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-03-08 18:38
Aciu uz toki gera atsiliepima, Leta- nebijok jei neiskilo tai nieko tokio, tirstumas tai mazdaug, kad lengvai varvetu nuo sauksto
2014-03-03 08:58
Kepiau šį pyragą sesei gimtadienio progą širdelės formos. Skanus, vaikai labai valgė. Tik mano tiek neiškilo kaip čia nuotraukoj. Agne, kokio tirštumo tešla turi būti? Gal per kietą padariau.
2014-02-20 18:54
O kiek laipsniu kastyje kepti?
2014-02-15 12:24
oj atsiprasau pamirsau parasyt kiausiniu 4
2014-06-13 13:44