Agnės varškės apkepas

Agnės varškės apkepas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Pienas, 1 stiklinė
  • Manų kruopos, 5 valgomieji šaukštai
  • Varškė, 400 gramų
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Viską sudedame į vieną dubenį ir gerai išmaišome.
Gautą masę supilame į riebalais pateptą kepimo skardą.
Kepame apie 20-30 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Agnė
» Rašyti komentarą
» Komentarai

2018-05-11 13:30
Manus piene mirkau kokia val. Kiaušinius mikseriu gerai isplaku,, būna daug puresnis
Rasa
2016-06-17 14:50
Nuolat kepu pagal šį receptą, tik varškė naminė. Nu žinokit skirtumas kaip diena ir naktis. Pirštus apsilaižysit. Būtinai pamėginkite su namine varške. Tobulai!!!
tomas
2016-05-20 12:31
o tai kokio dydzio stikline ir varskes pakeliai?
asta
2016-01-02 14:44
kept einu nes jau labai noriu paragaut
jurate
2016-01-02 14:37
manus brinkinti?