Agnės varškės apkepas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Pienas, 1 stiklinė
- Manų kruopos, 5 valgomieji šaukštai
- Varškė, 400 gramų
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Viską sudedame į vieną dubenį ir gerai išmaišome.
Gautą masę supilame į riebalais pateptą kepimo skardą.
Kepame apie 20-30 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2018-05-11 13:30
Manus piene mirkau kokia val. Kiaušinius mikseriu gerai isplaku,, būna daug puresnis
2016-06-17 14:50
Nuolat kepu pagal šį receptą, tik varškė naminė. Nu žinokit skirtumas kaip diena ir naktis. Pirštus apsilaižysit. Būtinai pamėginkite su namine varške. Tobulai!!!
2016-05-20 12:31
o tai kokio dydzio stikline ir varskes pakeliai?
2016-01-02 14:44
kept einu nes jau labai noriu paragaut
2021-12-16 17:25