Agnės spageti

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 3
- Petražolės, šviežios, 1 sauja
- Svogūnai, 3 vienetai
- Kiaulienos faršas, 200 gramų
- Spageti, 300 gramų
- Sūris, tepamas, 200 gramų
- Svogūnų laiškai, švieži, 1 sauja
Gaminimo instrukcija:
Paruošti faršą kaip kotletams, iš jo pagaminti mažus, apie 2,5 cm skersmens mėsos kukuliukus, juos sudėti į įkaitintą keptuvę su aliejumi ir kepti tol, kol kukuliai apskrus.
Supjaustyti kubeliais svogūno galvas bei česnaką, viską sudėti į keptuvę ir kepti, kol viskas iškeps bei suminkštės.
Tada sudėti tepamą sūrį ir petražoles su svogūnų laiškais.
Viską dar truputį pakepti.
Iškeptus kukulius sudėti į pasigamintą masę ir viską išmaišyti.
Išvirti spageti, kukulius dėti ant spageti ir patiekti.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-04-26 11:42
Cia kazka ne taip supratau? Suri ir petrazoles su svogunu laiskais deti I keptuve? Pirma karta girdziu apie suri keptuveje
#039


2014-12-11 20:55
Bandysiu jau ryt
2014-06-27 17:20
labai skanu tikrai (y)!
2013-04-12 16:45
labai skanu 

2016-05-18 23:44