Agnės spageti

Agnės spageti
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 3
  • Petražolės, šviežios, 1 sauja
  • Svogūnai, 3 vienetai
  • Kiaulienos faršas, 200 gramų
  • Spageti, 300 gramų
  • Sūris, tepamas, 200 gramų
  • Svogūnų laiškai, švieži, 1 sauja
Gaminimo instrukcija:

Paruošti faršą kaip kotletams, iš jo pagaminti mažus, apie 2,5 cm skersmens mėsos kukuliukus, juos sudėti į įkaitintą keptuvę su aliejumi ir kepti tol, kol kukuliai apskrus.
Supjaustyti kubeliais svogūno galvas bei česnaką, viską sudėti į keptuvę ir kepti, kol viskas iškeps bei suminkštės.
Tada sudėti tepamą sūrį ir petražoles su svogūnų laiškais.
Viską dar truputį pakepti.
Iškeptus kukulius sudėti į pasigamintą masę ir viską išmaišyti.
Išvirti spageti, kukulius dėti ant spageti ir patiekti.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Agnė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Edita
2016-05-18 23:44
Man tai labai skanu☺
Zirafa
2015-04-26 11:42
Cia kazka ne taip supratau? Suri ir petrazoles su svogunu laiskais deti I keptuve? Pirma karta girdziu apie suri keptuveje #039
nijole
2014-12-11 20:55
Bandysiu jau ryt
gabrielė
2014-06-27 17:20
labai skanu tikrai (y)!
paulius
2013-04-12 16:45
labai skanu