Agnės pyragas su uogiene

Agnės pyragas su uogiene
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 0.5 stiklinės
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, dėkite tiek , kad tešla būtų kieta
  • Soda, 1 arbatinis šaukštelis
  • Sviestas, arba margarinas, 3 valgomieji šaukštai
  • Grietinė, 0.5 stiklinės
  • Uogienė
Gaminimo instrukcija:

Labai skanus pyragas - patiko visiems ragavusiems.
Cukraus dėjau 0,5 stiklinės, kadangi mano uogienė buvo saldi. Atkreipkite dėmesį ir Jūs - nepadauginkite cukraus.
Kiaušinius suplakti su cukrumi, dėti grietinę, sodą, ištirpintą margariną bei miltus ir viską suminkyti. Tešla turi būti kieta.
Šiek tiek palikti tešlos, kurią galėtumėme sutarkuoti ar supjaustyti ant pyrago viršaus, o kitą dalį iškočioti riebalais išteptoje skardoje.
Taigi, 1 tešlos sluoksnis ir ant viršaus uogienė.
Tuomet antras tešlos sluoksnis ir vėl uogienė.
Ir galiausiai patarkuoti (ar supjaustyti mažais gabalėliais) likusią tešlą ir apdėti ant viršaus.
Kepti apie 50 min. 180 laipsnių temperatūros orkaitėje.
P.S. Įberkite į kiaušinius vanilinio cukraus (jei turite) - gausis geresnis kvapas.
Mėgaukitės!

Receptą atsiuntė: Agnė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Egidijus
2017-02-19 14:25
Ziauriai patiko noreciau gauti kepejos numeriuka kad isteketu uz manes
Agnė
2014-09-27 21:16
Ačiū už gražius žodžius visai buvau užmiršusi, kad patalpinau šį receptą, todėl į klausimus neatsakinėjau. Miltų dėkite tiek, kad tešlą galėtumėte iškočioti.
justina
2014-02-17 15:18
Kiek miltų dėti? Apytisliai?
justina
2014-02-17 15:17
Sveiki, iš tiesų, galėtumėte parašyti kiek miltų dėti. Nors apytiksliai. Dėkinga.
Kristina
2013-10-12 18:48
Skanus pyragas Aš gaminau su mėlynių uogiene. Gaila, kad joje uogų daug nebuvo, tai gavosi sausokas. Tai va, tikrai reikia atkreipti dėmesį į uogienę Patariu dėti tokią, kurioje yra daug uogų arba šiaip kažkokių uogyčių pridėti, kad nesigautų sausas