Agnės keksas

Agnės keksas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Aguonos
  • Cukrus, 1 stiklinė
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
  • Soda, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Sviestas, 100 gramų
  • Grietinė, 200 gramų
  • Razinos
  • Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Išlydyti sviestą.
Į kiaušinius įpilti cukrų ir maišyti kol cukrus ištirps.
Tuomet į kiaušinius įberti miltus, aguonas, išlydytą sviestą ir vanilę.
Į grietinę įberti sodos, tuomet grietinę įpilti į visą masę.
Viską išmaišius, į formą (arba formeles) įpilti tešlą.
Kepti 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30 min.
Pastabos:
Kepimo formą ištepti sviestu.
Sodą galima nugesinti citrinos rūgštimi, tuomet nesijaus sodos kvapas ir skonis
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Agnė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Liuks
2016-02-15 12:14
labai skanus keksas
Marija
2012-06-08 14:27
labai skanus pyragas, su drauge kepem, nerealiai skanus
bet norejau paklaust ar galima ji kepti mikrobangeje?
guste
2012-01-23 15:12
nuostabus keksas
valiusyte
2011-12-19 19:20
iouijuij
valiusyte
2011-12-19 19:19
deras labai skanus