Agnės keksas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Aguonos
- Cukrus, 1 stiklinė
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
- Soda, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Sviestas, 100 gramų
- Grietinė, 200 gramų
- Razinos
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Išlydyti sviestą.
Į kiaušinius įpilti cukrų ir maišyti kol cukrus ištirps.
Tuomet į kiaušinius įberti miltus, aguonas, išlydytą sviestą ir vanilę.
Į grietinę įberti sodos, tuomet grietinę įpilti į visą masę.
Viską išmaišius, į formą (arba formeles) įpilti tešlą.
Kepti 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30 min.
Pastabos:
Kepimo formą ištepti sviestu.
Sodą galima nugesinti citrinos rūgštimi, tuomet nesijaus sodos kvapas ir skonis
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-06-08 14:27
labai skanus pyragas, su drauge kepem, nerealiai skanus 
bet norejau paklaust ar galima ji kepti mikrobangeje?

bet norejau paklaust ar galima ji kepti mikrobangeje?

2012-01-23 15:12
nuostabus keksas
2011-12-19 19:20
iouijuij






2011-12-19 19:19
deras labai skanus
2016-02-15 12:14