Agnės ir Giedrės pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Aguonos
- Cinamonas, 1 arbatinis šaukštelis
- Cukrus, 0.5 stiklinės
- Medus, 2 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
- Aliejus, 0.5 stiklinės
- Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Kiaušinius išplakti su cukrumi. Sviestą išlydyti, leisti atvėsti, sumaišyti su aliejumi ir atsargiai įmaišyti į kiaušinių plakinį. Po truputį maišant supilti miltus. Į paruoštą masę įmaišyti medų, kepimo miltelius, cinamoną, vanilinį cukrų ir aguonas.
Paruoštą masę supilti į sviestu išteptą skardą ir kepti 180C.
Skanaus. :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-11-27 16:33
Taip, apie 30-40min kept reik. 

2011-11-04 14:07






2011-11-02 16:39































2011-10-09 12:19
o kiek laiko kepti apie 40min gal????: )
2016-04-21 17:33