Adžika

Adžika
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
  • Česnakai, galvos, 4 vienetai
  • Krapai, 200 gramų
  • Morkos, 0.5 kilogramo
  • Paprika, 1 kilogramas
  • Petražolės, 200 gramų
  • Pomidorai, 1.5 kilogramo
  • Saulėgrąžų aliejus, 1 stiklinė
  • Druska, 4 valgomieji šaukštai
  • Čili, 4 vienetai
Gaminimo instrukcija:

Visas daržoves sumalame mėsmale. Morkas prieš tai rekomenduoju sutarkuoti, kad lengviau maltųsi.
Gautą masę pilame į puodą, supilame aliejų, suberiame druską ir cukrų. Išmaišome ir paragaujame, galbūt norėsite įberti daugiau druskos ar cukraus.
Puodą statome ant nedidelės ugnies ir troškiname apie 40 minučių, kartais pamaišome.
Po to masę samčiu pilame į švarius stiklainius, užsukame dangtelius ir apverčiame.

Konservuotas daržoves laikykite šaldytuve arba vėsioje patalpoje.

Adžika - puikus gruziniškas padažas prie mėsos patiekalų. Skanaus! ;)

Receptą atsiuntė: Gedas
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Jolanta
2016-09-14 13:41
Sveiki norejau paklaust o acto i si recepta visai nereik. Jai galit atrasykit.Aciu.
rasa
2016-08-17 18:51
Dabar kaip tik verdu šią adzika. Gal pasakytume reikia acto dėt ar ne.
rasa
2016-08-17 18:47
O tai acto nereikia visiškai?
Marija
2016-08-17 10:57
Vietoj pomidoru dedu pomidoru gera padaza arba pasta.
karolina
2016-08-09 17:23
Ar turit kitoki recepta