Abrikosinis varškės apkepas - pyragas

Abrikosinis varškės apkepas - pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Varškė, 450 gramų
  • Cukrus, 4 valgomieji šaukštai
  • Pienas, 0.5 stiklinės
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Sviestas, 70 gramų
  • Miltai, 3 valgomieji šaukštai
  • Abrikosai, konservuoti, 10 vienetų
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Varškę sutrinti su cukrumi, supilti pieną, tirpintą sviestą, įmušti kiaušinius ir išmaišyti. Tada suberti kepimo miltelius su miltais ir vėl išmaišyti. Į riebalais pateptą skardą sudėti pusė apkepo tešlos, tada dėti abrikosų puseles ir likusią tešlą. Pyragą kepti 40 - 50 minučių 180°C temperatūros orkaitėje. Pyragą palikti atvėsti 15 minučių, o tada išversti iš kepimo formos.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Vida
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Rasa Egeler
2015-10-14 19:39
labai labai skanus,kepsim tikrai dar ne karta