Abrikosinis varškės apkepas - pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Varškė, 450 gramų
- Cukrus, 4 valgomieji šaukštai
- Pienas, 0.5 stiklinės
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Sviestas, 70 gramų
- Miltai, 3 valgomieji šaukštai
- Abrikosai, konservuoti, 10 vienetų
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Varškę sutrinti su cukrumi, supilti pieną, tirpintą sviestą, įmušti kiaušinius ir išmaišyti. Tada suberti kepimo miltelius su miltais ir vėl išmaišyti. Į riebalais pateptą skardą sudėti pusė apkepo tešlos, tada dėti abrikosų puseles ir likusią tešlą. Pyragą kepti 40 - 50 minučių 180°C temperatūros orkaitėje. Pyragą palikti atvėsti 15 minučių, o tada išversti iš kepimo formos.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-10-14 19:39