Abrikosinis pyragas "Viktorija"

Abrikosinis pyragas "Viktorija"
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Šokoladas, baltas, smulkiai tarkuotas, 50 gramų
  • Šokoladas, juodas, 50 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Sviestas, minkštas, 100 gramų
  • Cukrus, 75 gramai
  • Uogienė, abrikosų, 150 gramų
  • Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kokosas, (drožlės), 3 valgomieji šaukštai
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Sutarkuokite baltąjį šokoladą kuo smulkiau.

  2. Kiaušinių baltymus atskirkite nuo trynių,o baltymus padėkite į šaldytuvą.

  3. Sumaišykite suminkštintą sviestą, cukrų ir kiaušinių trynius. Palaipsniui baltąjį šokoladą,, supilkite miltus su kepimo milteliais, vanilinį cukrų, kokoso drožles (palikite kokoso drožlių papuošimui).

  4. Gerai išplakite kiaušinių baltymus ir atsargiai įmaišykite juos į tešlą.

  5. Kepimo formą tolygiai išklokite kepimo popieriumi, sudėkite tešlą ir kepkite 180°C temp. orkaitėje 15 - 20 min. Atvėsusį pyragą padalinkite į dvi dalis ir pertepkite abrikosų uogiene. Viršų apliekite tirpintu juodu šokoladu (naudokite konditerinį švirkštą) ir apibarstykite kokoso drožlėmis.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Viktorija
» Rašyti komentarą
» Komentarai
nesvarbu
2015-03-14 17:59
o tai kur miltu kiekis??