Abrikosiniai zefyrai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Abrikosai, 200 gramų
- Cukrus, 120 gramų
- Kiaušiniai, baltymai, 4 vienetai
- Želatina, 4 gramai
Gaminimo instrukcija:
Prinokusius abrikosus nuplauti, išvirti ir pertrinti per sietelį.
Į gautą masę suberti cukrų ir virti, kol masė sutirštės.
Baltymus suplakti ir sumaišyti su verdančia mase.
Tada supilti želatiną, ištirpintą vandenyje, viską sumaišyti ir supilti į indelius. Atvėsinti.
Patiekiant zefyrus, galima juos palaistyti vaisių sultimis arba sirupu su vynu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-08-20 14:27
Nemegstu zefyruuuu
Bet siti skanus 


2011-07-23 17:36


























2011-07-01 22:17
MYLIU MYLIU MYLIU
)))))))))))))))
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD


2011-07-01 22:17
puiku !!! puiku !!!! ziauriai buvo skanu niam niam niam niam niam!!!!!!!!!!!!!
oku2:











2011-10-16 13:57