Abrikosiniai zefyrai

Abrikosiniai zefyrai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Abrikosai, 200 gramų
  • Cukrus, 120 gramų
  • Kiaušiniai, baltymai, 4 vienetai
  • Želatina, 4 gramai
Gaminimo instrukcija:

Prinokusius abrikosus nuplauti, išvirti ir pertrinti per sietelį.
Į gautą masę suberti cukrų ir virti, kol masė sutirštės.
Baltymus suplakti ir sumaišyti su verdančia mase.
Tada supilti želatiną, ištirpintą vandenyje, viską sumaišyti ir supilti į indelius. Atvėsinti.
Patiekiant zefyrus, galima juos palaistyti vaisių sultimis arba sirupu su vynu.

Receptą atsiuntė: Vitalija
» Rašyti komentarą
» Komentarai
kuku (Diana)
2011-10-16 13:57
bandysiu daryti bet ar jie labai saldus kazin ?
...
2011-08-20 14:27
Nemegstu zefyruuuu Bet siti skanus
(anonimas)
2011-07-23 17:36
Kika
2011-07-01 22:17
MYLIU MYLIU MYLIU ))))))))))))))) DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Kika
2011-07-01 22:17
puiku !!! puiku !!!! ziauriai buvo skanu niam niam niam niam niam!!!!!!!!!!!!! oku2: